AAIAA start een onderzoek naar de kwaliteit en kwantiteit van de inzet van gezelschapsdieren in zorg, welzijn, onderwijs en coaching.
Klik hier om meteen naar de enquête te gaan.

Waarom deze enquête?

Zorgdier in zorginstellingTot op heden is er geen inzicht in het totaal aanbod, er is veel differentiatie en er bestaat geen geaccrediteerde regulering van de kwaliteit van het aanbod ondanks dat veel organisaties hiernaar streven. De laatste jaren zijn steeds meer nieuwe aanbieders tot deze innovatieve markt toegetreden.

Deze enquête is een eerste stap met als doel de kwaliteit en kwantiteit van het huidige aanbod in kaart te brengen. Het beoogde resultaat is om zorgvragers een helder en verantwoord aanbod te kunnen bieden dat in balans is met het welzijn van kwetsbare mensen en de ingezette dieren.

Ook zorgverzekeraars, doorverwijzers, zorginstellingen, cliëntenraden, patiëntenorganisaties en dierenbeschermers zijn gebaat bij een goed overzicht van het beschikbare aanbod en de kwaliteit hiervan.

Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 25 minuten in beslag. Wij stellen uw medewerking bijzonder op prijs. Uiteraard stellen wij de uitkomsten van deze enquête beschikbaar aan alle deelnemers. De door u verstrekte gegevens worden anoniem verwerkt. De sluitingsdatum voor deze enquête is 20 januari 2014.

Deze enquête is bedoeld als eerste stap en beoogt het huidige landschap van de inzet van gezelschapsdieren in de verschillende sectoren in kaart te brengen.

Naar de enquête

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: vraag@aaiaa.nl of gsm 06 3004 8627.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws van AAIAA

Dier en Zorg
| Nieuws
De Haagse fractie van de Partij voor de Dieren heeft vandaag het initiatiefvoorstel ‘DierENZorg’ in de raadscommissie verdedigd. In het […]
ZorgDier afdeling jong dementerenden
| Nieuws
Stichting ZorgDier Nederland werft sinds 2003 vrijwillige eigenaren van huisdieren die na gedegen selectie en training wekelijks op bezoek gaan […]
ZorgDier in zorginstelling
| Nieuws
Inmiddels zijn de uitkomsten bekend van de enquête kwaliteit en kwantiteit van inzet gezelschapsdieren in zorg, welzijn, onderwijs en coaching […]